Weboldal vírusirtás - Phresh-IT

Phresh-IT logó

Az állati webmester!

Megépítem és karbantartom a prémium online jelenléted, úgy hogy közben állatokon segítünk..

Profi, gyors WordPress weboldal vírusirtás és kártevőmentesítés!

WordPress weboldal vírusirtás tudnivalók

 

Ha ilyen problémád van, abban is tudok segíteni. A vírusirtás költsége jellemzően magas szokott lenni, de az igazi veszteség az okozott kár.

Azok az oldalak, amelyek nincsenek rendszeresen karbantartva viszonylag gyakran esnek áldozatul robotoknak és vírusoknak. Ilyen esetekben legtöbbször az oldal elérhetetlenné válik és/vagy átirányítja a látogatót kétes, veszélyes vagy reklám oldalakra.

Ez nem csupán azért rossz, mert számodra bevétel kiesés keletkezik, hanem azért is mert a látogatóid sodrod veszélybe vele azon túl, hogy ők is kiábrándulnak belőled és az oldaladból. Rosszabb esetben lemásolják az általad kezelt felhasználóid adatait is.

A legbiztosabb ellenszer a karbantartás és megelőzés.

Az oldal megtisztítása után weboldal karbantartás folyamatos kapcsolattartással!

Gyakori kérdések weboldal, honlap karbantartás ügyekben

Mennyibe kerül a havi weboldal karbantartás?

Ez jellemzően a weboldal fejlesztésének és optimalizálásának a mértékétől valamint a felhasználói igényektől függ. Az alapcsomagom havidíja 10.000 Ft (AAM).

Ezért az összegért rendszeresen készítek biztonsági mentést a weboldalról (3 különböző konkinensen), telepítem az elérhető frissítéseket és többek között monitorozom a honlap elérhetőségét is, hogy első kézből értesüljünk, ha bármi probléma adódna, de sok esetben már a jeleitis észrelehet venni, ezáltal megelőzni a bajt.

Ha ritkán frissül a tartalmam, akkor is kell karbantartás?

Mindenképpen javasolt a weboldal karbantartás. Alapvetően a WordPress weboldaladhoz a frissítések jellemzően biztonsági javításokat is tartalmaznak, ezért fontos, hogy rendszeresen naprakészre legyen frissítve a karbanaótartás során. Ha szeretnéd, hogy a weboldalad biztonságos és ellenálló maradjon, érdemes a weboldal karbantartás szolgáltatást igénybe venned.

Ha valami meghibásodik az kijavítod?

Természetesen. Minden önhibán kívüli meghibásodás órákon belüli kijavítását tartalmazza a szolgáltatás.

Készítesz biztonsági mentést is?

Igen. Az általam javasolt tárhely szolgáltató automatikusan készít egyet havonta. A karbantartási szolgáltatás része további 2 példányban készülő biztonsági mentés 2 különböző kontinensen található szerverekre.

×

Hívás Üzenetküldés Ajánlatkérés Díjmentes konzultáció
Share This