Phresh-IT logó

Az állati webmester!

Megépítem és karbantartom a teljes online jelenléted, úgy hogy közben állatokat mentünk..

Becsületódex

Az etikus magatartás és a szilárd etikai alapok a Phresh-IT működésének egyik legfontosabb eleme. Elkötelezettek vagyunk a korrekt üzleti működés mellett.

Tevékenységünk során mindig törvényesen, etikusan járunk el.

Alapelvek

A Phresh-IT nem támogathat olyan törekvéseket, melyek súlyosan megosztóak, diszkriminatívak, egyeseket személyükben sértenek, illetve erkölcsileg elítélhetők. Elutasított témák vagy termékek:

 

  • Alaptalan gyógyulási reményt keltő termékek
  • Kizsákmányolás vagy prostitúció
  • Kábítószerek vagy mértéktelen alkoholfogyasztás
  • Abortusz vagy öngyilkosság
  • Vallási, nemzetiségi vagy világnézeti opponáció
  • Halálos vagy rettegett betegséggel fenyegetés

A vizsgálat menete

Az aggályos tartalmú ügyfélprojektek kapcsán az ügyvezető vizsgálja meg, hogy a projekt ütközik-e a becsületkódex alapelveivel.

Amennyiben bebizonyosodik, hogy a munkaelvégzése bármilyen formában ütközik az alapelvekkel, úgy az ügyfelet haladéktalanul tájékoztatjuk arról, hogy nem áll módunkban szerződést kötni és nem tudjuk vállalni a ránk bízott feladatot.

Bármely kollégánk vagy partnerünk kezdeményezheti egy etikai vizsgálat lefojtatását ha úgy érzi, az etikai kódex alapelvei sérülnének egy ügyfélprojekt által.

Törekvéseink

Irányelvünk, hogy a rendelkezésünkre álló erőforrásokat – személyzet és anyagi javak – nem pazarlón, de nagylelkűen használjuk fel.

Tudomásul vesszük, hogy működésünknek környezeti költségei is vannak, ezeket mérsékelni igyekszünk.

Konkurenciavédelmi elvünk alapján kommunikációnkban tilos a konkurens szolgáltatók rossz színben feltüntetése.

Ha ügyfelünk számlafizetési problémát jelez, minden esetben igyekszünk részletfizetési lehetőséget biztosítani vagy a határidőket kitolni. Saját számláinkat határidőre, pontosan fizetjük. Állatvédelmi szervezetek számára törekszünk szabad kapacitásunk terhére díjmentesen dolgozni.

Amennyiben ügyfelünkről derül ki, hogy eljárása, üzleti magatartása súlyosan etikátlan, akár saját ügyfeleivel, akár alvállalkozóival szemben, úgy vele a partneri kapcsolatot megszakítjuk.

Közterhek

Közbefizetéseink által hazánk versenyképességét és az itt élők életminőségét is befolyásolhatjuk, emiatt törekszünk az üzletileg leginkább célszerű, de mindig törvényes működésre.

Környezetvédelem

Vállalkozásunk, amennyire lehetséges papírmentesen működik. Szerződéseinket, ha módunkban áll, online, digitális aláírással ellátva kötjük, számláinkat online számlázó program segítségével állítjuk ki.

Egy szebb, közösségtudatosabb világért..

Rendszeresen vállalunk “pro bono” megbízásokat állatvédelmi alapítványoknak, akiknek nem csak a készítési és karbantartási munkánk díjmentes, hanem a felhasznált eszközök, ügyfeleket terhelő költségek díját is átvállaljuk.

Share This