+36 20 552 14 37 info@phresh-it.hu

Phresh-IT logó
Weboldal készítés A-Z!

Webfejlesztés, SEO, grafika, asztali programok, marketing megoldások és karbantartás.

Weboldal készítés A-tól Z-ig!

Profi bemutatkozó vagy landoló oldalt szeretnél céged, szolgáltatásod, terméked számára?

Nem elég már számodra az ingyenes weblap, mert lassú, rossz a helyezése a keresőben, esetleg nem tudja mindazt amit szeretnél?

Kiváló minőségű honlapot szeretnél, de nem tudod megfizetni a 20-30-60 fős cégeket?

Online vállakozást indítanál és a kezdetektől fogva kitűnnél a tömegből?

A legjobb helyen jársz!

A mai világban egy sikeres vállalkozás elképzelhetetlen egyedi arculattal rendelkező weboldal nélkül.

A jó weboldal

  • ügyfeleket hoz
  • ingyen reklámot biztosít
  • bevételt termel

Mit nyúthat neked a Phresh-IT?

Weboldal, weblap, honlap készítés, webáruház készítés, online marketing, keresőoptimalizálás, tartalomgyártás, grafika, támogatás, karbantartás, tanácsadás, stb.

Összegezve:

Egy komplett, profi online jelenlétet megfizethető áron, mely több látogatót vonz és magas konverziót biztosít, ezáltal ügyfélköröd kibővül, vállalkozásod sikeresebb lesz.

Hogyan?

Egy kis létszámú profi szakemberekből álló csapattal.

Kollégáimmal A-tól Z-ig lefedünk minden kapcsolódó területet és teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, hogy bármilyen felmerülő igényt kimagasló szinvonalon elégítsünk ki. Néhány kérdés, amit már előre meg is válaszolunk neked:

Hol lesz a weboldal?

Tárhelyszolgáltatás és domain regisztráció ügyintézést is biztosítunk.

Milyen lesz a weboldal és a kiegészítők?

Grafikus kollégánk bármilyen logo-t, weboldaltervet, névjegykártyát, bannert, plakátot, stb elkészít. Igény szerint elképzeléseidet beépíti a tervbe.

Ha elkészült az oldal, hogy fogják megtalálni?

A SEO (keresőoptimalizálás) szakértő kollégánk készséggel áll rendelkezésre, hogy minden lehetséges linket a Te honlapod szolgálatába állítson.

Folyamatos tartalomra is szükségünk lenne, ez is megoldható?

Természetesen. Tartalomgyáró kollégáink rengeteg témakörben képesek értékesítési célú és látogatószerzési célú szövegeket előállítani, melyeket igény esetén Én be is építek.

A kész weboldalt ki fogja karbantartani?

Többféle Support csomagajánlat közül kiválaszthatod a Neked leginkább megfelelőt az alapvető karbantartási szolgáltatásoktól egészen széleskörű támogatási szolgáltatásokig, mint pl. a folyamatos tartalomgyártás, változások beépítése, forgalom- és konverziónövelő tanácsadás valamint egyéb marketing megoldások kidolgozása és beépítése, stb.

Kérd díjmentes, személyre szabott ajánlatomat weboldal készítésre!

A csomagajánlatok remek támpontot adhatnak a lehetőségekről és az árakról, de az ajánlatkérő űrlapom segít számodra pontosabban meghatározni az elképzeléseidet, igényeidet és a leendő honlapkészítés költségit, számomra pedig élesebb képet fest mindarról amit megálmodtál, hogy könnyebben és gyorsabban valóra válthassam!

Kapcsolat

12 + 3 =