Phresh-IT logó

Az állati webmester!

Megépítem és karbantartom a teljes online jelenléted, úgy hogy közben állatokon segítünk..

Profi, naprakész weboldal karbantartás folyamatos kapcsolattartással!

Weboldal karbantartás és weboldal üzemeltetés

Teljeskörű honlap karbantartás

A weboldalad a gyökere az online jelenlétednek, ezért fontos, hogy mindig hibátlanul és gyorsan működjön.

A karbantartás részei:

 • naprakész frissítések (rendszermag és bővítmények)
 • biztonsági mentések (választható gyakorisággal)
 • vírusvédelem (tűzfal és víruskereső + rendszeres állapotjelentések)
 • folyamatos felügyelet (egészség, gyorsaság, biztonsági tesztek)
 • kisebb módosítások díjmentesen
 • hibaelhárítás
 • havi jelentés
 • linkek ellenőrzése
 • olcsóbb hirdetések
 • magasabb organikus elérés
 • tartalom feltöltés
 • segítségnyújtás email-ben és telefonon

Weboldal karbantartás árak

Az egyszeri karbantartás és optimalizálás árbecsléséhez auditot kell készítenem, hogy tudjam mennyi munka van vele, de jellemzően 50-80 ezer forint közé szokott esni az ár.

A rendszeres karbantartás alapcsomag díja 10.000 Ft.

Az alapcsomaggal biztosíthatod, hogy az oldal naprakész és biztonságos marad, míg a nagyobb csomagokkal tovább optimalizálhatjuk a weboldalad teljesítményét. A tartalomkészítés és feltöltési részekkel a keresőoptimalizáláson javíthatunk, míg az extra megfigyelő szoftverekkel a konverziót és a felhasználói élményt javíthatjuk.

GDPR-büntetés

WordPress weboldal vírusirtás

 

Ha ilyen problémád van, abban is tudok segíteni. A vírusirtás költsége jellemzően magas szokott lenni, de az igazi veszteség az okozott kár.

Azok az oldalak, amelyek nincsenek rendszeresen karbantartva viszonylag gyakran esnek áldozatul robotoknak és vírusoknak. Ilyen esetekben legtöbbször az oldal elérhetetlenné válik és/vagy átirányítja a látogatót kétes, veszélyes vagy reklám oldalakra.

Ez nem csupán azért rossz, mert számodra bevétel kiesés keletkezik, hanem azért is mert a látogatóid sodrod veszélybe vele azon túl, hogy ők is kiábrándulnak belőled és az oldaladból. Rosszabb esetben lemásolják az általad kezelt felhasználóid adatait is.

A legbiztosabb ellenszer a karbantartás és megelőzés.

Gyakori kérdések weboldal, honlap karbantartás ügyekben

Mennyibe kerül a havi weboldal karbantartás?

Ez jellemzően a weboldal fejlesztésének és optimalizálásának a mértékétől valamint a felhasználói igényektől függ. Az alapcsomagom havidíja 10.000 Ft (AAM).

Ezért az összegért rendszeresen készítek biztonsági mentést a weboldalról (3 különböző konkinensen), telepítem az elérhető frissítéseket és többek között monitorozom a honlap elérhetőségét is, hogy első kézből értesüljünk, ha bármi probléma adódna, de sok esetben már a jeleitis észrelehet venni, ezáltal megelőzni a bajt.

Milyen gyakran frissíted a weboldalt?

Folyamatosan figyelem a bővítmények hibanaplóit és amennyiben valamelyik frissítésben hiba található azzal várok, amíg ki nem javítják. Minden más esetben napi rendszerességgel frissítek.

Ha ritkán frissül a tartalmam, akkor is kell karbantartás?

Mindenképpen javasolt a weboldal karbantartás. Alapvetően a WordPress weboldaladhoz a frissítések jellemzően biztonsági javításokat is tartalmaznak, ezért fontos, hogy rendszeresen naprakészre legyen frissítve a karbanaótartás során. Ha szeretnéd, hogy a weboldalad biztonságos és ellenálló maradjon, érdemes a weboldal karbantartás szolgáltatást igénybe venned.

Ha valami meghibásodik az kijavítod?

Természetesen. Minden önhibán kívüli meghibásodás órákon belüli kijavítását tartalmazza a szolgáltatás.

Ha vírusos lesz az oldal azt is meg tudod csinálni?

Ha én tartom karban az oldalad, a vírusfertőésnek szinte nulla az esélye, sosem volt még ilyen, de ha mégis előfordul díjmentesen kártevőmentesítem.

Készítesz biztonsági mentést is?

Igen. Az általam javasolt tárhely szolgáltató automatikusan készít egyet havonta. A karbantartási szolgáltatás része további 2 példányban készülő biztonsági mentés 2 különböző kontinensen található szerverekre.

Ha új menüpontot szeretnék vagy új aloldalt az is a szolgáltatás része?

Nem. A kész tartalom feltöltés az új blogcikkek feltöltésére és átküldött képekk videók beépítésére, kész szöveg átírásra és kisebb módosításokra vonatkozik, mint pl. a színek változtatása vagy 2 elem felcserélése.

Az új funciók és oldalak elkészítése külön mmegállapodást igényel.

Az analitikai jelentést érteni fogom?

Igen. Minden hónapban, minden jelentéshez írok egy pársoros összefoglalót közérthető nyelven és igény szerint átbeszéljük a jelentést is részletesen.

Share This