Online marketing tanácsadás és kivitelezés - Phresh-IT

Phresh-IT logó

Az állati webmester!

Megépítem és karbantartom a prémium online jelenléted, úgy hogy közben állatokon segítünk..

Online marketing tanácsadás és kivitelezés

Ha már megvan a weboldalad és szuper ajánlataid is vannak, ideje tudatni a nagyvilággal!

Lehetsz te a legjobb is a szakmában, ha ezt az emberek nem tudják. Az organikus (keresőből érkező) látogatásokon is lehet emelni és a közösségi média platformok bevonása is nagyon fontos. Van olyan ismerősöd, aki pl. nem Facebook-oznik? Ugye? 🙂

Az online marketing kivitelezés során, kiváló minőségű, értékes tartalmakat kell készíteni minden releváns csatornán, hogy az érdeklődőket bevonza és megtartsa.

Online marketing tanácsadás

Az online marketing tanácsadás során figyelemmel követjük a csatornáid és a kommunikációd, majd javaslatokat teszünk, hogy lehetnél eredményesebb.

Úgy kell kitűnnöd a tömegből, hogy az élvezhető, szórakoztató, pihentető legyen, mégpedig azért, hogy téged jegyezzenek meg, ne a tartalmadat.

Online marketing kivitelezés

A profi marketing kivitelezés már az oldalon elkezdődik.

Egy komplett, profi online rendszer nem csupán a weboldalból áll, hanem megtervezett látogatói/vásárlói utakból, érdekes, értékes tartalmak gyártásából, az ajánlatok tökéletesre csiszolásából is.

Gyakori kérdések online marketing kivitelezéssel kapcsolatban

Blogot is tudtok vezetni?

Igen! A támogatás csomagok keretein belül blogcikkeket is írunk releváns kulcsszavak alapján, képekkel, linkekkel és természetesen publikáljuk is.

A közösségi médiákra is tudtok készíteni tartalmakat?

Természetesen. Szintén a támogatás csomagokban találhatóak ilyen szolgáltatások is. Készítünk Facebook, Instagram posztokat, videós anyagokat és podcasteket is, így bármilyen közösségi platformon képesek vagyunk biztosítani a jelenléted.

Oké, de az ajánlatok kidolgozásában is tudtok segíteni?

Minden általam készített szolgáltatásba beletartozik a tanácsadás, segítségnyújtás és javaslatok tétele, mind a dizájnt, mind a szerkezetet és az ajánlatokat is beleértve.

És ha közben van kérdésem?

A legtöbb lényeges kérdést tisztázzuk a munka legelején, de pontosan tudjuk, hogy mennyire nehéz elképzelni rengeteg dolgot. Látni kell és akkor lehet még finomítani a dolgokon. Az együttműködés során, folyamatosan a rendelkezésedre állok ha kérdésed van és a támogatás csomagban található havi egy konzultációs hívás is, ahol átbeszélünk mindent és tisztázzuk az összes kérdésed is.

Milyen informatikai / technikai ismeretek szükségesek részemről?

Semmilyen. Minden általunk készített weboldalhoz és kiegészítő elemhez, beépítek a weboldalba egy-egy használati útmutatót, így az érhető nyelven készült leírásból te is könnyedén megtanulhatod a használatukat, ha szeretnéd. Erre azonban nincs szükség, ez csak egy lehetőség. A támogatás csomagok keretein belül, mi mindent elintézünk a teljes üzemeltetéstől kezdve a tartalmak gyártásáig és a hívásokon tájékoztatunk mindenről. Neked csupán a történéseket kell követni és a megbeszéléseken részt venni. Minden mást mi intézünk a megbeszéltek szerint.

×

Hívás Üzenetküldés Ajánlatkérés Díjmentes konzultáció
Share This