+36 20 552 14 37 info@phresh-it.hu

Phresh-IT logó
Online megjelenés A-Z!

Weboldal, webáruház készítés, keresőoptimalizálás - SEO, grafika, marketing, karbantartás, üzemeltetés és teljesítménynövelés.

Online marketing kivitelezés A-tól Z-ig!

Ha már megvan a weboldalad és szuper ajánlataid is vannak, ideje tudatni a nagyvilággal!

Lehetsz te a legjobb is a szakmában, ha ezt az emberek nem tudják. Az organikus (keresőből érkező) látogatásokon is lehet emelni és a közösségi média platformok bevonása is nagyon fontos. Van olyan ismerősöd, aki pl. nem Facebook-oznik? Ugye, hogy ugye? 🙂

Az online marketing kivitelezés során, kiváló minőségű, értékes tartalmakat kell készíteni minden releváns csatornán, hogy az érdeklődőket bevonza és meg is tartsa.

Online marketing tanácsadás

Az online marketing tanácsadás szolgáltatásunkra jó példa lehet a következő tipp:

Úgy kell kitűnnöd a tömegből, hogy az élvezhető, szórakoztató, pihentető legyen, mégpedig azért, hogy téged jegyezzenek meg, ne a tartalmadat. Miért?

Gondold csak végig a két gondolatmenetet…

Láttam hogy volt egy jó cikk erről, azt hiszem az volt a címe hogy..
.. de ki is volt az? melyik oldal… rákeresek a címre.

Vajon hányan írtak még rajtad kívül a témáról?! Biztos, hogy hozzád tér vissza?

Láttam a Judit oldalán azt a cikket, valami ilyesmiről írt, nem emlékszem a címre, de az oldalán meg tudjuk keresni…

A tartalomgyártás az egyik legfontosabb elem!

Blogolni, posztolni kell folyamatosan. Élményt, értéket és magadat kell adnod ezekben az írásokban, videókban, hogy lássák az emberek, hogy létezel és hasznos vagy számukra.

A jó marketing, úgy érkékesít, hogy közben szórakoztat. A célja nem az, hogy eladja a terméked, hanem, hogy az emberek akarják megvenni!

Ebben segít neked a Phresh-IT!

Marketing kivitelezés

A profi marketing kivitelezés már az oldalon elkezdődik.

Egy komplett, profi online rendszer nem csupán a weboldalból áll, hanem megtervezett látogatói/vásárlói utakból, érdekes, értékes tartalmak gyártásából, az ajánlatok tökéletesre csiszolásából, stb-ből is. Ezáltal ügyfélköröd kibővül, vállalkozásod sikeresebb lesz.

Egy kis létszámú profi szakemberekből álló csapattal,  A-tól Z-ig lefedünk minden kapcsolódó területet és teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, hogy bármilyen felmerülő igényt kimagasló szinvonalon elégítsünk ki.

Néhány kérdés, amit már előre meg is válaszolunk neked:

Blogot is tudtok vezetni?

Igen! A támogatás csomagok keretein belül blogcikkeket is írunk releváns kulcsszavak alapján, képekkel, linkekkel és természetesen publikáljuk is.

A közösségi médiákra is tudtok készíteni tartalmakat?

Természetesen. Szintén a támogatás csomagokban találhatóak ilyen szolgáltatások is. Készítünk Facebook, Instagram posztokat, videós anyagokat és podcasteket is, így bármilyen közösségi platformon képesek vagyunk biztosítani a jelenléted.

Oké, de az ajánlatok kidolgozásában is tudtok segíteni?

Minden általam készített szolgáltatásba beletartozik a tanácsadás, segítségnyújtás és javaslatok tétele, mind a dizájnt, mind a szerkezetet és az ajánlatokat is beleértve.

És ha közben van kérdésem?

A legtöbb lényeges kérdést tisztázzuk a munka legelején, de pontosan tudjuk, hogy mennyire nehéz elképzelni rengeteg dolgot. Látni kell és akkor lehet még finomítani a dolgokon. Az együttműködés során, folyamatosan a rendelkezésedre állok ha kérdésed van és a támogatás csomagban található havi egy konzultációs hívás is, ahol átbeszélünk mindent és tisztázzuk az összes kérdésed is.

Milyen informatikai / technikai ismeretek szükségesek részemről?

Semmilyen. Minden általunk készített weboldalhoz és kiegészítő elemhez, beépítek a weboldalba egy-egy használati útmutatót, így az érhető nyelven készült leírásból te is könnyedén megtanulhatod a használatukat, ha szeretnéd. Erre azonban nincs szükség, ez csak egy lehetőség. A támogatás csomagok keretein belül, mi mindent elintézünk a teljes üzemeltetéstől kezdve a tartalmak gyártásáig és a hívásokon tájékoztatunk mindenről. Neked csupán a történéseket kell követni és a megbeszéléseken részt venni. Minden mást mi intézünk a megbeszéltek szerint.

Kapcsolat

15 + 3 =

Jelentkezz ingyenes online hívásos konzultációra!

Segítek átgondolni, megtervezni és sikeresen működtetni a weboldalad, webáruházad és a marketing stratégiád.

Share This