+36 20 552 14 37 info@phresh-it.hu

Phresh-IT logó
Weboldal készítés A-Z!

Webfejlesztés, SEO, grafika, asztali programok, marketing megoldások és karbantartás.

Marketing kivitelezés A-tól Z-ig!

Ha már megvan a weboldalad és szuper ajánlataid is vannak, ideje tudatni a világgal is!

Lehetsz te a legjobb is a szakmában, ha ezt az emberek nem tudják. Az organikus (keresőből érkező) látogatásokon is lehet emelni és a közösségi média platformok bevonása is nagyon fontos. Van olyan ismerősöd, aki pl. nem Facebook-oznik? Ugye, hogy ugye? 🙂

Kiváló minőségű, értékes tartalmakat kell készíteni minden releváns csatornán, hogy az érdeklődőket bevonza és meg is tartsa.

Úgy kell kitűnnöd a tömegből, hogy az élvezhető, szórakoztató, pihentető legyen, mégpedig azért, hogy téged jegyezzenek meg, ne a tartalmadat. Miért?

Gondold csak végig a két gondolatmenetet…

Láttam hogy volt egy jó cikk erről, azt hiszem az volt a címe hogy..
.. de ki is volt az? melyik oldal… rákeresek a címre.

Vajon hányan írtak még rajtad kívül a témáról?! Biztos, hogy hozzád tér vissza?

Láttam a Judit oldalán azt a cikket, valami ilyesmiről írt, nem emlékszem a címre, de az oldalán meg tudjuk keresni…

A tartalomgyártás az egyik legfontosabb elem!

Blogolni, posztolni kell folyamatosan. Élményt, értéket és magadat kell adnod ezekben az írásokban, videókban, hogy lássák az emberek, hogy létezel és hasznos vagy számukra.

A jó marketing, úgy érkékesít, hogy közben szórakoztat. A célja nem az, hogy eladja a terméked, hanem, hogy az emberek akarják megvenni!

Ebben segít neked a Phresh-IT!

Összegezve:

Egy komplett, profi online rendszer nem csupán a weboldalból áll, hanem megtervezett vásárlói utakból, érdekes, értékes tartalmak gyártásából, az ajánlatok tökéletesre csiszolásából, stb-ből is. Ezáltal ügyfélköröd kibővül, vállalkozásod sikeresebb lesz.

Egy kis létszámú profi szakemberekből álló csapattal,  A-tól Z-ig lefedünk minden kapcsolódó területet és teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, hogy bármilyen felmerülő igényt kimagasló szinvonalon elégítsünk ki.

Néhány kérdés, amit már előre meg is válaszolunk neked:

Blogot is tudtok vezetni?

Igen! A támogatás csomagok keretein belül blogcikkeket is írunk releváns kulcsszavak alapján, képekkel, linkekkel és természetesen publikáljuk is.

A közösségi médiákra is tudtok készíteni tartalmakat?

Természetesen. Szintén a támogatás csomagokban találhatóak ilyen szolgáltatások is. Készítünk Facebook, Instagram posztokat, videós anyagokat és podcasteket is, így bármilyen közösségi platformon képesek vagyunk biztosítani a jelenléted.

Oké, de az ajánlatok kidolgozásában is tudtok segíteni?

Minden általam készített szolgáltatásba beletartozik a tanácsadás, segítségnyújtás és javaslatok tétele, mind a dizájnt, mind a szerkezetet és az ajánlatokat is beleértve.

És ha közben van kérdésem?

A legtöbb lényeges kérdést tisztázzuk a munka legelején, de pontosan tudjuk, hogy mennyire nehéz elképzelni rengeteg dolgot. Látni kell és akkor lehet még finomítani a dolgokon. Az együttműködés során, folyamatosan a rendelkezésedre állok ha kérdésed van és a támogatás csomagban található havi egy konzultációs hívás is, ahol átbeszélünk mindent és tisztázzuk az összes kérdésed is.

Milyen informatikai / technikai ismeretek szükségesek részemről?

Semmilyen. Minden általunk készített weboldalhoz és kiegészítő elemhez, beépítek a weboldalba egy-egy használati útmutatót, így az érhető nyelven készült leírásból te is könnyedén megtanulhatod a használatukat, ha szeretnéd. Erre azonban nincs szükség, ez csak egy lehetőség. A támogatás csomagok keretein belül, mi mindent elintézünk a teljes üzemeltetéstől kezdve a tartalmak gyártásáig és a hívásokon tájékoztatunk mindenről. Neked csupán a történéseket kell követni és a megbeszéléseken részt venni. Minden mást mi intézünk a megbeszéltek szerint.

Kérd díjmentes, személyre szabott ajánlatomat weboldal készítésre!

A csomagajánlatok remek támpontot adhatnak a lehetőségekről és az árakról, de az ajánlatkérő űrlapom segít számodra pontosabban meghatározni az elképzeléseidet, igényeidet és a leendő honlapkészítés költségit, számomra pedig élesebb képet fest mindarról amit megálmodtál, hogy könnyebben és gyorsabban valóra válthassam!

Kapcsolat

4 + 6 =