Alapterület / Állapot / Ár

A ház összesen ~ 90 m2, melyből a hasznos lakótér 62m2, a telek 620 m2. Az épület és a garázs is tégla falazatú és felújításra szorul. A felújítást megkezdtük (pl. tető javítás történt, konyhai nyílászáró csere, stb), de a befejezés az új tulajdonosra vár. Irányár 16M Ft.
A ház lakható állapotú, de erősen felújításra szorul!

A telken további építkezésre is van lehetőség, hisz a házat és a garázst hajdanán 2 további melléképület kötötte össze, melyekből az egyiket már elbontottuk, a másik bontásra vár.
Ezen felül a tető is betonkoszorús, ha további szinttel vagy a padlástér beépítésével szeretné valaki bővíteni.
A nagy telken van első és oldalsó kert, valamint oldalsó és hátsó udvar.
A ház előtt 3 db termő szilvafa, az udvarban pedig füge, körte, meggy terem.
A házba érkezve egy tágas fedett teraszra jutunk, jobbra fordulva a folyosó/közlekedő helyezkedik el, innen nyílik minden más szoba. A folyosó végén a fürdőszoba bejárata, jobb kéz felől a két szoba külön bejáratai, bal kézről pedig előbb a pince és a padlás le/feljárója majd a konyha bejárata található. A két szoba egybenyílik, jelenleg egy harmónikaajtóval vannak elválasztva, de igény szerint könnyedén elválaszthatóak véglegesen is.
A fürdőszobában kádas zuhanyozó, wc, mosdó. A konyhából nyílik egy ~ 2 m2 kamra/spájz.
A ház alapja (vörös)kő, a tetőtér betonkoszorús, tehát igény szerint tovább bővíthető egy felső szinttel vagy a padlástér beépítésével. A ház, a garázs és a hajdani melléképületek is téglából készültek. Víz, villany, gáz, csatorna mind bekötve. A melegvizet villanybojler biztosítja, a fűtés jelenleg villamosenergiáról megy, de a cirkós rendszer ki van építve, így egy új cirkó kazánnal és egy tisztítással gyorsan beüzemelhetó + a pincében található egy vegyestüzelésű kazán is.
A szobák parkettával borítottak, a folyosón és a konyhában járókő van.

Képek